Vill du att din man ska föreslå … Så här får du honom att begå dig
Av Megan Matthews
Med denna hemlighet kan du få det engagemang du vill ha från din man.
Har du sökt högt och var den ultimata lösningen för att få honom att begå?

I så fall är du säkert inte ensam. Den vanliga “få honom att begå” är lika gammal som tiden – väldigt lika gammal som mannen.

Nu tänker du väl: “Tja, om kvinnor har tränat för att få honom att begå sig för hundratals och hundratals år nu, varför har inte någon relationsguru en lösning som garanteras för att han ska kunna göra det? på sin egen? ”
Jag kommer att vara den första att säga – du har fått en bra poäng där!

Det största hindret som står i vägen när det gäller att hitta en lösning för det här problemet är det faktum att vi handlar med människor här. Det finns ingen lika och varje man måste hanteras på ett något annorlunda sätt.
Om män var robotar (med alla dessa hårdvaror) kan vi enkelt sätta detta problem i utrotning!
Först börjar du tänka, “Jo det är deprimerande … Jag får aldrig begå honom!”, Låt mig förstå att det är hopp!

Ja, ljus vid slutet av “engagemang” -tunneln!

Under alla år som livstränare har jag visat ett mönster hos män som har engagemangsproblem. Efter att ha sammanställt information om engagemangsproblem och pratar med hundratals män, har jag funnit det bästa för att få 99% av männen att begå. Ja, det kan vara en man utan det är omöjligt att samarbeta i ett engagerat förhållande – men du är lycka är inte så illa – eller hur?
Titta på den fullständiga SECRET som kan användas för att få din speciella man att vilja begå.

Kommunicera utan åtagande

Det kan därför tyckas som en självklarhet att få honom att begå, men det är knappast det antal som kvinnor misslyckas med när man ska få sin man att begå sig att gifta sig.
Det första steget i att kommunicera med din signifikanta andra om aktuella engagemangsproblem i ditt förhållande är att vara säker på dina känslor för din man.

Det absoluta värsta som du kan göra för en man som har en rädsla för engagemang är att äntligen få honom att övervinna det här problemet, och sedan bestämmer han att han inte är den där du vill spendera resten av ditt liv med. Det här är väldigt viktigt, så se till att du är redo för din man att begå innan du börjar med processen.
Sedan har du bekräftat dina känslor för honom, ställ dig in en tid där du kan sitta och ha en diskussion privat. Se till att det är ett bekvämt ställe utan distraheringar. Starta samtalet genom att uttrycka hur du känner för din man. Återigen, för att få honom att begå – han måste känna att du känner det som om han som han gör dig.