Prata smutsig 101 lektion när du spiser upp ditt förhållande genom att få honom att säga ja
Av Shoshana Jackson

Är det möjligt att sätta på en man med en fråga?
Så klart det är.
Att ställa “ja” frågor är en av de enkla prata smutsiga idéerna, som du kan anpassa för att arbeta i ditt förhållande.
Talking Dirty 101: “Ja” frågan
När du försöker slå på honom är en “ja” fråga något
att du vet att han säger ja till. Det sista du vill ha är att han ska säga nej, eftersom det skulle bryta den sensuella stavningen du väver.

Det bästa sättet att få honom att säga “ja” är att veta vad han åtnjuter sexuellt. Börja sedan beskriva vad du ska göra med honom i livlig detalj och fråga honom om han skulle vilja ha det.

  • “Jag ska … vill du att jag ska göra det & gt;”
  • “Då ska jag … vill du att jag ska göra det?”
  • “Då kan vi … du skulle vilja det skulle du inte?”
  • Du fyller i orden som arbetar för ditt förhållande och i situationen och du får honom att svara ja varje gång.

Erbjuda att kyssa, nibble, touch, massage, slicka, suga … eller vad som helst annat du planerar att göra.

Säg det medan du tittar honom rakt i ögonen, eller viskar det mjukt i örat, vad som helst för dig. Men var inte en strid, bara erbjuda vad du är redo att faktiskt följa igenom på.

Nu kan du också använda det här för att visa honom vad du vill, samtidigt som du blir upphetsad. Fråga honom om han skulle vilja göra i en “ja” fråga.

  • “Vill du kyssa mig här?”
  • “Vill du röra mig här?”
  • Och visa honom vart du vill bli kysst, och nej det behöver inte vara dina läppar.

Anledningen till att detta fungerar så bra är att det kan användas både före och under sex. Den kan användas i telefon och till och med i en text. Om du är blyg kan du även låta honom berätta vad han vill göra och du kan upprepa det till honom i en “ja” fråga i din sexigaste röst.

Denna fram och tillbaka utbyte kommer inte bara att ge en passionerad start på kvällen, det kan också öka intimiteten mellan er och göra det lättare att prata med varandra om sex.

Kom ihåg att många par inte känner sig bekväma och pratar om vad de vill ha och behöver sexuellt, det gäller särskilt för vissa kvinnor. Men detta meddelande är absolut nödvändigt för att bygga ett hälsosamt sexuellt förhållande med din partner.

Så nästa gång du vill få din man upphetsad, kom ihåg denna Talking Dirty 101-lektionen. Få honom att säga ja genom att fråga honom rätt frågor och utforska vad som vänder var och en av er på. Detta är ett utmärkt sätt att krydda ditt förhållande.

Detta är en grundläggande smutsig talande tips. Pratar smutsiga 101. Vill du lära dig hur du pratar smutsigt med självförtroende? Smutsig prata är ett av de enklaste sätten att öka passion och lust i ditt förhållande. Men ibland kanske du inte vet vad du ska säga. Handboken för smutsiga tal kan visa dig de ord och fraser som kommer att knyta till din mans djupaste fantasier och önskningar.