Upptäck vad som håller dig ensam och förstör dina relationer
Av Shoshana Jackson

Kommer du låta en lögn hålla dig från att hitta den kärlek du vill och förtjänar?
Jag känner inte till någon som inte har sagt någonting någon gång.

När allt är vi bara mänskliga!

Detta gäller särskilt när det gäller dina relationer.

Visst, många av dessa lögner är små vita lögner. Jag menar vilken man kommer att berätta för dessa jeans gör din rumpa stor … dessa harmlösa lögner brukar berättas med goda avsikter.

Men några av dessa lögner är enorma, så stora, genomgripande och fullständigt destruktiva, de kan sabotera dina relationer. Detta kan till och med hända att vara till synes förenliga och kärleksfulla par.

Så vad är den # 1 Lie som dödar varje relation och håller dig singel?
Är denna lögn hävdar att du är monogamisk och helt engagerad när du inte är?
Är denna lögn hemligheter eller gömmer saker om ditt förflutna?

Låter du att du gillar de saker han gillar eller delar samma övertygelse om grundläggande frågor – när du vet att du inte gör det?

Säg du “Jag älskar dig”, vet du att du inte är säker på att du gör det?
Det här är några riktigt bra gissningar, men enligt Paige Parker, den världsberömda relationen expert och dating coach, är inte något av de föremålen på listan # 1 lögn.
Faktum är att varken du eller någon man som du har daterat eller varit i ett förhållande sagt till # 1 lögn.
Denna lögn är en som dras på oss, inte av varandra … AV SAMHÄLLET.

Det är en komplett, o-sanning som förekommer av Hollywood. Tyvärr är det en som många människor köper in. Vi tar det krok, linje och sjunka från början av våra dating liv.
Så vad är ljugan? Hur saboterar du din chans att hitta och behålla “The One?” Hur håller du dig singel? Hur hindrar du dig från att ha det passionerade, kärleksfulla, engagerade och hälsosamma förhållandet du vill och förtjänar?

Det är ljugen som Hollywoods sked matar oss i romantiska komedier och drama. Ljugerna som vi får från Hollywood om relationer leder oss till att de fel männen, då och då, återigen dateras. Ljugen börjar med vad Hollywood och media berättar för oss att vi borde förvänta oss av en man och ett förhållande.
Vad förväntar du dig av ett förhållande?

Dina förväntningar är vad som håller dig ensam och dödar dina relationer. Gissa var många av dessa förväntningar bildades.

När allt börjar vi som unga tjejer, leker med Barbie och tittar på Disney Princess-sagorna. Vi lär oss att tro att “någon dag kommer din prins.” Tyvärr väntar många kvinnor fortfarande på honom.
Utan hälsosamma förväntningar är det inte möjligt att ha ett passionerat, kärleksfullt, engagerat och hälsosamt förhållande. Du kan inte hitta sann kärlek när du inte riktigt vet vad sann kärlek är. Var och en av dig behöver veta vad du vill och vad du kan erbjuda varandra i ditt förhållande. Det är svårt att göra när det du verkligen vill och förväntar dig är Prince Charming.

Dating Coach Paige Parker har en fantastisk video. I den utsätter hon denna lögn … och visar dig ett sätt att justera din tankegång i två enkla steg och äntligen har din kärlek du vill och förtjänar. Den sanna kärleken och passionen du söker. Du kan titta på den här videon här.

Den här videon kan komma ner när som helst …. Är du trött på att vara ensam? Är du sjuk av att bli blind i ett annat ouppfyllande förhållande? Undrar du om din relation är den rätta för dig? Undrar du vad ett hälsosamt förhållande är? Om svaret är ja, sluta vad du gör och få svaren genom att klicka på den här länken.

Mer från dating tips för att hitta kärlek

Dating tips för att hitta kärlek rekommenderas
Hjälp för relationer | “Min partner säger att jag inte lyssnar” | hur man möter din partners känslomässiga behov (tankar från en terapeut)
Äkthet och stress | du är friskast när du är ditt riktiga jag | “Plantera inte majs i sanden” (tankar från en terapeut)