En uppbrytning kan hända med någon. Om du är i ett förhållande, oavsett hur bra saker verkar vara, finns det en chans att du en dag kan hitta dig att bli dumpad. Även om breakups alltid är en möjlighet säger många att de aldrig ser det komma.

Det finns vanligtvis varningssignaler om en uppbrytning, om du letar efter dem. Om du ser dessa varningsskyltar om en upplösning i ditt förhållande, kan det vara möjligt att hålla dig ifrån att dumpas innan det händer.

1. Uppdelning i kommunikation

Du vet vilken nivå av kommunikation som är normen för ditt förhållande. För det här tecknet kan du inte gå med vad andra säger är vanligt. Några män ringer eller pratar med flickvänner några gånger varje dag och några män några gånger i veckan. Vad som än är din vanliga kommunikationsnivå, om den är stoppad eller minskad utan anledning, notera det.

Kommunikation är viktig. Ändå kom ihåg att det här är något att titta på över tiden, börja inte oroa dig för att han är upptagen på jobbet eller har något annat som pågår som kan distrahera honom. Men om han slutade prata med dig utan anledning, kan han skicka ett meddelande till dig.

2. Konstant kritik

Är din pojkvän kritiserar dig för allt? Inte bara om viktiga saker, men plockar han på de små sakerna du har gjort, även vanor som du kanske har haft hela tiden.
Detta kan vara ett tecken på att han vill avlägsna sig från dig. Han kan försöka förbereda sig för uppbrytningen genom att påminna sig om de saker han inte tycker om dig.

3. Starta argument

Kampen är ett viktigt tecken på ett oroligt förhållande och ett lätt att upptäcka varningsskylt om en uppbrott. Är din pojkvän den argumenterande typen? Om han är måste du avgöra om han är mer konfronterande än vanligt. Om du och din pojkvän inte argumenterar mycket, men du plötsligt finner att du ständigt argumenterar med varandra, kan det vara ett problem.

Detta är också något du behöver titta på över tiden; titta på vad som händer i hans liv och se om det kan orsaka problemet. Men om det inte finns någon anledning, och han hela tiden vill vilja slåss med dig, kan det vara ett tecken på att du kanske får dumpad snart.

4. För mycket tid Apart

Det är normalt för ett par att spendera tid från varandra. Att ha saker som du gör bortsett från varandra kan faktiskt göra din tid speciell. Men du vill inte spendera för mycket tid i taget.
När din pojkvän verkar undvika dig och inte verkar ha tid för dig är det här ett problem. Återigen, titta på vad som händer i hans liv. Om det inte finns något skäl för honom att inte göra tid för dig, måste du börja undra vad han gör med sin tid.

5. Har han förändrats?

I början av ett förhållande eller när vi letar efter någon till dags, kommer män att försöka vara bäst. Så när du ser din pojkvän plötsligt förändra sitt utseende drastiskt.
Går han ut ur hans sätt att se sitt bästa, speciellt ibland är du inte tillsammans, det är ett viktigt varningsskylt att något händer. Nu är det inte så att du är mannen, kan inte göra saker för att förbättra sig själv, men de flesta gör inte en fullständig makeover plötsligt utan anledning.

Medan alla dessa tecken på upplösning kan vara helt oskyldiga i vissa situationer, är de vanligtvis en föregångare för att bli dumpad. Om du ser dessa varningssignaler om en uppbrott tar du tid att se till att det inte finns situationer på jobbet eller i hans liv, vilket kan orsaka det. Om det finns en anledning, men sakerna blir inte samma efter det att situationen är löst, så är du förhållandet i trubbel.

Hoppa inte omedelbart till slutsatser eftersom han glömde att ringa dig en dag eller plockade upp några nya kläder. Du letar inte efter en incident; du vill se ett mönster av detta beteende med tiden men vänta inte för länge.

Men om du ser dessa varningssignaler om en uppbrytning och det finns ingen anledning till hans förändrade beteende måste du bestämma om förhållandet är värd att spara. Om det är värt att spara, börja börja vidta omedelbara åtgärder för att rädda ditt förhållande.
Önskar dig framgång i liv och kärlek,