Tycker du att ditt datum är en spelare?

En spelare. En damman. En Pick-Up Artist. En förtrollande konstmästare. Olika namn, samma man. Den typ av man som vill förföra så många kvinnor som han kan i ett fåtal försök att bevisa sin manlighet.
Ja, han låter som en rycka. Men du och jag vet att han skulle vara den mest karismatiska mannen vi känner till. Han vet vad han ska säga när ska man säga det. Men vet du hur du kan upptäcka honom när du träffar honom först. Vet du varningsskyltarna att en man är en spelare? Om du inte kan du få problem. När du faller under en spelares stavning, se upp för att du inte vet vad som slår dig. Tills det är för sent Om du inte känner till en spelares varningsskyltar kan han verka för bra för att vara sant.

Att vara i ett förhållande med en spelare börjar med att klättra upp i höjden av passionell romantisk lycka och lämna dig i djupet av trängande, klibbigt desperat beroende. När en man visar spelarens tecken, sätter jag mig i spelaren blockering läge. Att veta några av varningssignalerna hos en spelare när du träffar honom hjälper dig att förlora ditt spel.

Hur man känner tecken som en man är en spelare.

Intentioner: Vi alla daterar av olika skäl. Människor går på datum med egna agendor. Du kan inte lita på att han vill ha samma saker som du. En spelare spelar huvudsakligen sex. Om det inte är vad du vill … se upp för det här spelarens tecken. Det enklaste sättet att blockera detta spel är att ställa in gränser innan du datumar. Jag säger inte att du måste vänta på sex, det är ditt beslut. Men vet att spelare inte väntar för länge.
OBS:

Hur mycket uppmärksamhet får du från honom?

Uppträder han som en man besatt? Att få uppmärksamhet från en snygg man skulle räcka för att få ett leende i mitt ansikte. Kallelse. Vill vara med dig. Men varför allt detta plötsligt uppmärksamhet efter några få datum? Han vill monopolisera din tid. För att stoppa det här blocket spelar spelarna inte dig själv för tillgängliga förrän du känner honom bättre.

Komplimanger: Komplimangerar han dig ständigt? Inte att jag skulle stoppa någon från att göra den här. En spelare kan läsa människor mycket bra. Han vet vad du behöver höra. Han känner när människor kan vara på deras lägsta och det är då han gör sitt drag. Jag bryr mig inte om att någon säger något för att få mig att må bra, men bara om de är uppriktiga. Om du tvivlar på sin uppriktighet, blockera hans spelares spel. Godkänn komplimangen, tack honom och håll den rörlig.

Konsistens: Så många lögner, så lite tid. Hur kan han hålla koll på dem alla … Han kan inte. Spelarna kommer så småningom glida upp. Om du spenderar tillräckligt med tid med en spelare så märker du små sprickor i fasaden. Med tiden kommer allt att visa. Stå inte fast för att se det rasa. Så fort du ser lögner och inkonsekvenser … lämna. Var inte med någon du inte kan lita på.

Framtida planer: Spelaren vet vad du vill ha från honom.

En relation. Vi har alla drömmar om vår framtid med någon speciell. Låt inte hans perfekta historia om en saga sluta leda dig till ett pseudo-förhållande. För mig är engagemang ett förhållande mål men hans falska framtid är bara det … falska. Du behöver inte en faux beau du behöver den riktiga affären. Blockera spelarens tecken genom att veta vad du vill ha. Och inte vara rädd att berätta för honom.

Leta efter tecknen. Tecken på en spelare man. Avsluta spelarens spel innan det ens börjar. Leta efter varningssignaler för en spelare, det kommer att hålla dig från att slösa bort din tid på fel man och ge dig tid att hitta den perfekta mannen för dig. Kom ihåg att du inte kan ändra en spelare, oavsett hur mycket du vill ha. Så länge han vill spela spelet, kommer han. Och du blir den som blir skadad. Så din bästa satsning är att undvika att bli involverad med en spelare i första hand.
foto med tillstånd av mahalie