Om du är som de flesta ensamstående kvinnor är du på jakt efter att hitta mr Right. Mannen som är perfekt för dig. Ett hinder för att hitta Mr Right är Mr. Perfect.
Vem är mr perfekt Han är bilden av den perfekta mannen som du bär i ditt sinne. Allt som du vill att en man ska vara.

Problemet med Mr. Perfect är att han inte existerar i den verkliga världen. Ingen är perfekt, vissa människor kan låtsas vara, men alla har sina fel.

För att hitta din Mr Right måste du bli av med Mr.Perfect och fokusera på de egenskaper och egenskaper som är viktiga för dig. När du gör det kan du upptäcka att Mr. Right redan är i ditt liv.
För att bli av med Mr. Perfect smala ner din dealbreakerlista till de saker som är viktiga för dig. Om du träffade en man som var för kort, 20 pounds övervikt och balding, skulle du datera honom om det inte du skriver. Om den här mannen har några av kvaliteterna på din deal-maker lista – framgångsrikt, familjeorienterat, gillar att resa, omtänksamt och du kände en liten attraktion mot honom skulle du ge honom en chans. Jag hoppas du gör det, han kanske är din herre.

Nej, han är inte perfekt. Men han kan vara perfekt för dig

En sökning efter perfektion håller dig inte ensam, men låter några stora män glida genom sina fingrar.
Herr Höger kan vara den man dina vänner fortsätter att försöka sätta upp med. Din granne. Din vän. Din tidigare medarbetare. Han kunde till och med vara någon du träffar nu. Någon av dem kunde vara herre, om du slutar jämföra dem med Mr. Perfect.

Så länge Mr. Perfect är i dina tankar kommer du svårt att hitta Mr. Right.
Ta reda på vad som är viktigt för dig och vad du inte tolererar. Skriv ner allt du kan tänka dig. Du kan inkludera värderingar, kvaliteter, personlighet och intressen. Sedan smala varje lista ner till 5 objekt. Det här är dina affärsmän och dealbreakers.

Sedan börjar du titta på de män du redan vet. Hur många av dem skulle vara perfekta för dig. Du vet aldrig, mr rätt kan redan vara i ditt liv och väntar på att du ska hitta honom.
Från Mr Wrong till Mr. Right
Sluta bli involverad med de rätta männen och locka drömmarnas man!