Topp 5 tips för att etablera långdistansförhållanden
Fråga de grundläggande frågorna om begränsningarna att upprätta långvariga relationer trots att du är hundra mil bort från din partner. Försök att fråga honom eller hennes få frågor om tankar om långväga affärer även om ett tag. Fråga om han eller hon har varit i ett tidigare långt avstånd med någon annan. När din partner har svarat på frågan, fortsätt med de mer personliga, inklusive frågor som “Är du redo att vara engagerade till någon annan som är långt ifrån dig?”

Eller “Vad är de egenskaper du letar efter i en livstidspartner ? “När han eller hon svarar på dina frågor ur osäkerhet kommer du att kunna etablera ett långdistansåtagande.

Gör din långdistanspartner att känna att han eller hon också är en del av vad du gör. Om du till exempel tittar på en film eller en tv-program skickar du till din partner ett meddelande som säger att du föreställer honom eller henne på din sida och tittar på film eller tv-program. Se till att din partner gör samma sak också. Om din partner fortsätter att skicka dig personliga meddelanden eller telefonsamtal om hans eller hennes dagliga aktiviteter, kommer du att kunna etablera ett framgångsrikt långtgående åtagande.

Tillbringa lite tid att prata om din framtid tillsammans.

Om du och din partner antar att bo tillsammans i ett tak eller gifta dig, diskutera redan planerna medan du fortfarande är mil borta från varandra.
Undvik avundsjuka och skapa förtroende för varandra. Att ha förtroende är den ultimata hemligheten i att ha framgångsrika långdistansrelationer. Stör inte enkelt om din partner inte ringde dig i telefon eller skickat ett meddelande eftersom han eller hon spenderar tid tillsammans med familj och vänner. Ge varandra tårarna att spendera tid med andra människor och hantera individuella åtaganden.

Ha tid att se varandra personligen. Ange ett visst datum och tid där du kan spendera kvalitetstid med varandra. Titta på filmer, äta romantisk middag eller promenera längs i en park.
relaterade länkar

  • Medel
  • Sluta argumentera

Stoppa argumentera använder en kombination av hypnotiska tillvägagångssätt.

Det kommer att leda dig bekvämt och enkelt i ett kraftfullt fokuserat tillstånd där ett nytt paradigm för att hantera meningsskiljaktigheter och konflikter etableras i ditt sinne.

Sluta att välja Mr Wrong Om du har låg självkänsla kan du ha blivit vana att gå och stanna hos män som behandlar dig dåligt. Den här sessionen hjälper dig att koppla av i relationer och veta hur man ska fungera för det bästa. Ladda ner Stop Välja Mr Wrong nu och vara säker på att du väljer Mr Right nästa gång.
Sök