Inget mer är personligen eller till och med telefonen primära typer av kommunikation det är nu mestadels utförs av text. Det är vanligt att dessa besökare vill använda samma typ av kommunikation när de letar efter eller handlar på webben. Den skriftliga typen av kommunikationstyp är verkligen en metod för företag att uppnå en ökande befolkning av kunder, som kallas Live Chat.

Att få livechatt på nätet ökar sannolikheten för att konsumenterna spenderar ytterligare tid på webbplatsen och blir i riktning mot målet, dvs att köpa. Frågan är då hur ska du implementera livechatt på nätet som är både ekonomiskt och levererar resultat? Svaret är att delegera prata med någon som har erfarenhet av denna unika kundsupportupplevelse. Här är tre goda skäl att delegera livechatt.

Dedikerade och specialiserade agenter

Under en outsourcad partner kan företag bero på uthållighet för denna funktion. Till skillnad från försäljningsavdelningar där agenter kan svara på telefoner, reagera på e-postmeddelanden tillsammans med annan korrespondens är outsourcade chatteam ofta inriktade på att bara ta chatt. Detta gör det möjligt för agenten att bli specialist i chatt. Ju större chattar de behöver ett företag, desto mer kunniga från de tjänster och produkter som de blir.

Vad är det värre idag att få livechatt på nätet? Få livechatt, men ingen redo att svara när en kund behöver hjälp. När detta händer lämnar de flesta konsumenterna bara webbplatsen och går någon annanstans. Outsourcing live-prata med någon hjälper dig att se till att ingen kund någonsin går oönskad. En aktiv chatt-svarstjänst har en grupp tillgänglig 24 × 7, med agenter som kan ta flera chattar samtidigt. Är du medveten om att de flesta agenter kan behandla cirka 800 chattar varje månad?

Prisvärdhet och omedelbara resultat

Priset på anställda är i allmänhet bland de största utgifterna inom en organisation. Det är inte bara lönesumman, utan rekrytering, anställningskostnad, arbetsplats, utrustning och även den infrastruktur som krävs för att hjälpa dem. Chatt-outsourcingpartnern koncentrerar sig på ledningsdelen, så att företaget kan uppmärksamma är resultatet av chatt och definiera vilken typ av erfarenhet du vill att dessa potentiella kunder ska ha genom chatt.

Kostnaden i det outsourcade chatteamet ska inte betraktas som en kostnad men för en bra investering. Chatt är en sak som ger omedelbar avkastning, och med hänsyn till vinsten från tjänsten eller produkten, har tillräckligt med pengar i ett par effektiva chattar eller kanske en effektiv chatt. Avkastningen på investeringar i outsourcing chattjänster ingår i de otaliga procenten.

Chatoperatörer är inte bara kundsupportrepresentanter

Även om du kommer att se likheter under dessa två, skapar en bra kundsupport inte alltid en bra chattoperatör. I många försäljningsavdelningar görs mjukvaran för agenterna för att slutföra mycket lite maskinskrivning som du eventuellt kan för att minska den genomsnittliga samtalstiden. Kommunikation är tydligt verbal, så du kan enkelt veta mycket väl den som ringer kräver och enkelt att dela med en älskvärd, användbar ton.

I chatt hanteras all kommunikation genom att skriva, därför måste agenten skriva snabbt, använda korrekt grammatik, interpunktion och stavning. De måste göra det samtidigt som de möter besökarens behov, förmedla en älskvärd och användbar ton och få det gjort i rätt tid. För chattar är de flesta frågor generiska och kan förutsägas. Det här är när vanliga frågor är viktiga för att styra chatteam för att hjälpa besökare. Ju fler agenter tjänar en webbplats, ju mer kunniga de blir.

Vetenskap och konst av Live Chat

Det finns mycket som går in på att tillämpa en bra chattplattform på nätet. De typer av knappar, placeringar och sättet att korrekt använda positiva inbjudningar är bara några faktorer. Förvånansvärt är det inte exakt samma för varje företagstyp. Du måste förstå publiken som du försöker att interagera och skräddarsy varje enskilt element i samtalet för att uppnå den finaste kvantiteten konsumenter. Teckensnitt, färger, timing och flöde av positiva inbjudningar är kritiska. Och vi har inte ens börjat prata om lagträning och se till att chattagenten är flytande inom tjänsten eller produkten.

En stor delegatpartner kommer att förstå dessa delar, ständigt granska rekorddata för varje företag som gör ändringar i ratten i de största resultaten. I konventionellt kundsupport finns det ingen kontroll över någon som ringer in till telefonsvarningsföretaget. Men med chatt, strategier för att hjälpa kunden att delta i chatt. Detta är väldigt knepigt. Det kan inte vara för aggressivt och byta kunden bort, men det kan inte vara så passivt att ett par deltagar i chatt.