Mat är en viktig del av de flesta människors liv. När du är en vegetarisk singel är detta särskilt sant. Även om det inte finns någon anledning kan en vegetarian inte datera någon som inte är vegetarian, så kan det vara svårt. Datering en annan vegetarian gör att du inte bara delar din mat utan även dina värderingar.
Om du är på de vanliga mainstream-datingsidorna kan det vara svårt att hitta en annan vegetarian, men det finns ett antal vegetariska datingsidor som kan göra denna uppgift mycket enklare. På det sättet behöver du inte slösa tid genom att titta på profiler för att göra din veggie-anslutning.

Veggie Connection-Veggie Connection är en vegetarisk datingsida för vegetarianer, veganer, råmatare och makrobiotiker som söker dating, vänskap och penpals. Konfigurera ditt konto är gratis och låter dig ta emot och svara på e-post från Guldmedlemmar.

Veggie Date- Veggie Date är en datingsida för vegetarianer inklusive lakto, ovo, fisk och vegan, makrobiotiska och råa livsmedelsbutiker.

Detta veggie-datingsida är gratis att gå med och innehåller en gratis provning som låter dig använda alla sidfunktioner. Efter rättegången är den enda funktionaliteten du förlorar möjligheten att initiera en personlig anteckning.

Vegetarian Passions-Vegetarian Passions är en 100% gratis vegetarisk datingsida och socialt nätverk. Denna sida innehåller foto personals, chatt, meddelandekort och e-postmeddelanden.
Veggie Romance-Veggie Romance är en plats för vegetarian och vegan dating, vänskap, penpals och nätverk. Anslutande är gratis. Även om du behöver en prenumeration för att initiera kontakt kan du svara på e-postmeddelanden som skickas till dig av en medlem.

Single Vegetarianers-Single Vegetarianer är en vegetarisk datingsida som erbjuder gratis fullständig tillgång för en begränsad tid (per 15 augusti 2011). På webbplatsen ingår också receptdelning och restaurangrekommendationer.

Veg Connect-Veg Connect är en 100% gratis vegetarisk och vegansk datingsida. Detta är en plats för vegetariska singlar att träffa andra singlar för dating och vänskap.

Genom att anmäla dig till flera webbplatser ökar du dina chanser att hitta din veggie romantik.

Dessa platser rekommenderades till mig av en vän som är vegan. Om du har några andra vegetariska datingsidor som du känner till, var god att lämna en kommentar och lägg till den i listan. Också gärna kommentera dina erfarenheter som vegetarisk singel.

Önskar dig framgång och lycka i kärlek och liv,
Hur gör du det mesta av din tid på vegetariska datingsidor? Det finns ett sätt att ställa in dina datingsajtprofiler så att du träffar fler män. Den typ av män du letar efter. För att lära dig hur man hittar den ena sidan klicka här.